Hagi

Nu mă interesează vârsta. Oamenii care îmi spun vârsta lor sunt absurzi. Eşti exact atât de bătrân pe cât de bătrân te simţi
Henri Frederic Amiel

Mircea Meșter on EmailMircea Meșter on FacebookMircea Meșter on InstagramMircea Meșter on LinkedinMircea Meșter on Twitter
Mircea Meșter
A jucat fotbal 12 ani doar pentru a avea pe ce să dea vina ulterior pentru că s-a îngrășat. Acum joacă tenis la nivelul tălpii de șlap. Mare fan al tuturor echipelor defuncte din România, deci mizați pe el pentru o analiză obiectivă, pentru că practic nu are ce să mai piardă. În cealaltă viață e jurnalist auto și-i stresează pe toți obligându-i să-și lege centurile de siguranță.

3 Comentarii

  1. Doamne, cat de dor mi s-a facut de ruperile de ritm ale lui Hagi!

    Apropo, primul giumbusluc a fost si primul truc care m-a facut sa-l remarc pe Hagi, cred ca pe vremea cand inca nu-l luase Steaua iar el isi petrecea mai tot timpul de pe teren culegandu-se de pe jos, caci toti adversarii il aruncau direct in cap (nu puteau suporta sa-i dribleze). Era sa iasa o minge intr-un aut si Hagi a facut fix figura aia, trimitand inapoi mingea in teren. A doua zi incercam toti copiii sa facem la fel :))

    Apropo, chiar n-a facut nimeni un clip de 5-10 minute cu cele mai tari faze ale lui Hagi?!

  2. mi-a placut ce a spus gica popescu dupa meci despre hagi. ceva de genul “asta e ca mersul pe bicicleta. cu fuga e mai greu”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.