Cine are dreptate?

A venit zăpada. Şi au venit, normal, şi certurile. Între Oprescu şi comandamentele de iarnă, între RATB şi Primărie, între şoferi şi utilaje, dar mai ales între şoferi şi şoferi.

Pe de o parte sunt cei precum Ştefan Murgeanu, Simona Stănescu şi hoinaru, care le trimiteau săgeţi azi dimineaţă şoferilor care au încălecat liniile de tramvai, depăşind coloana. Absolut corecte şi pertinente argumentele lor, de altfel.

Pe de altă parte sunt cei cu pneuri de iarnă care nu pot înainta din cauza celor cu pneuri de vară care stau pe loc. Şi care sunt nevoiţi să treacă în faţă pe undeva, pentru că altfel ar sta în trafic din cauza celor care nu au avut destul creier încât să-şi dea seama că 16 grade în decembrie nu înseamnă decât o excepţie temporară.

Nici eu nu mai ştiu ce să zic. Cert e că ambele tabere au dreptate în acelaşi timp. Lucru mare pe vremea asta…

A jucat fotbal 12 ani doar pentru a avea pe ce să dea vina ulterior pentru că s-a îngrășat. Acum joacă tenis la nivelul tălpii de șlap. Mare fan al tuturor echipelor defuncte din România, deci mizați pe el pentru o analiză obiectivă, pentru că practic nu are ce să mai piardă. În cealaltă viață e jurnalist auto și-i stresează pe toți obligându-i să-și lege centurile de siguranță.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.