Creativitate și blackout

Cum s-a văzut blackout-ul pe cele mai importante site-uri care au protestat împotriva proiectului de lege american care își propunea să blocheze fără drept la replică orice site pe care ar fi fost postate materiale fără drept de autor? Am fost curios, am făcut un tur de orizont și au ieșit câteva printscreen-uri interesante și creative între cele 75.000 de site-uri care au “căzut” benevol în semn de protest în 18 ianuarie. Mai multe detalii despre fondul protestului și despre rezultatul final al acestuia găsiți aici.

Oricum, o concluzie: chiar dacă internetul va cădea vreodată după o lege idioată, creativitatea va rămâne și ne va face să găsim un alt mediu de exprimare. Ceea ce e, trebuie să recunoaștem, destul de reconfortant.

A jucat fotbal 12 ani doar pentru a avea pe ce să dea vina ulterior pentru că s-a îngrășat. Acum joacă tenis la nivelul tălpii de șlap. Mare fan al tuturor echipelor defuncte din România, deci mizați pe el pentru o analiză obiectivă, pentru că practic nu are ce să mai piardă. În cealaltă viață e jurnalist auto și-i stresează pe toți obligându-i să-și lege centurile de siguranță.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.