Despre maşini, de vorbă cu Manafu

Manafu m-a invitat într-una dintre zilele trecute să vorbim despre maşini. Pentru că asta fac în fiecare moment al fiecărei zilei, nu m-ar fi încântat atât de mult dacă nu ar fi fost vorba de o discuţie… în interiorul unei maşini. A venit la birou, m-a luat de pe scaun dintre dosarele mele auto şi m-a plimbat prin Bucureşti la bordul noului Focus. Ei bine, dacă vă interesează să vedeţi ce crede meşter despre câteva aspecte legate de maşini şi de industrie, filmul realizat de casa de producţie Manafu Inc. e mai jos.

A jucat fotbal 12 ani doar pentru a avea pe ce să dea vina ulterior pentru că s-a îngrășat. Acum joacă tenis la nivelul tălpii de șlap. Mare fan al tuturor echipelor defuncte din România, deci mizați pe el pentru o analiză obiectivă, pentru că practic nu are ce să mai piardă. În cealaltă viață e jurnalist auto și-i stresează pe toți obligându-i să-și lege centurile de siguranță.

3 Comentarii

  1. Felicitari amandurora pentru filmulet. Excelent!. Dar asa cum “ma bateam” acum cateva zile cu unii pe twitter, o sa “ma bat” si cu Manafu. :) Evident, glumesc. :) Dar, cu tot respectul, trebuie sa-i spun: Cristi, in masina nu twitterim, nu feisbucim, nu internetim. In masina conducem si atat. Asta daca vrem sa ajungem la destinatie. Indiferent ca e vorba de noi sau altii. :)

    • Corect. Dar el vorbea de momentele în care maşina stă :P De aia au inventat chiar ăştia de la Ford sistemul Sync. Ai net, ai de toate. Când maşina şade :)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.