Hagi

Nu mă interesează vârsta. Oamenii care îmi spun vârsta lor sunt absurzi. Eşti exact atât de bătrân pe cât de bătrân te simţi
Henri Frederic Amiel

A jucat fotbal 12 ani doar pentru a avea pe ce să dea vina ulterior pentru că s-a îngrășat. Acum joacă tenis la nivelul tălpii de șlap. Mare fan al tuturor echipelor defuncte din România, deci mizați pe el pentru o analiză obiectivă, pentru că practic nu are ce să mai piardă. În cealaltă viață e jurnalist auto și-i stresează pe toți obligându-i să-și lege centurile de siguranță.

3 Comentarii

  1. Doamne, cat de dor mi s-a facut de ruperile de ritm ale lui Hagi!

    Apropo, primul giumbusluc a fost si primul truc care m-a facut sa-l remarc pe Hagi, cred ca pe vremea cand inca nu-l luase Steaua iar el isi petrecea mai tot timpul de pe teren culegandu-se de pe jos, caci toti adversarii il aruncau direct in cap (nu puteau suporta sa-i dribleze). Era sa iasa o minge intr-un aut si Hagi a facut fix figura aia, trimitand inapoi mingea in teren. A doua zi incercam toti copiii sa facem la fel :))

    Apropo, chiar n-a facut nimeni un clip de 5-10 minute cu cele mai tari faze ale lui Hagi?!

  2. mi-a placut ce a spus gica popescu dupa meci despre hagi. ceva de genul “asta e ca mersul pe bicicleta. cu fuga e mai greu”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.