Hattrick Russia. Uvazhenie, Vladimir!

Campionatul Mondial din 2018 va avea loc în Rusia, iar cel din 2022 în Qatar. Ultima veste nu e foarte surprinzătoare, prima însă este. Pentru că Rusia a bătut Anglia şi Spania/Portugalia. Iar ruşii privesc cu optimism spre un viitor în care, în doar patru ani, întreaga suflare sportivă de pe Planetă se va concentra în Rusia.

Pentru că Rusia nu a bifat astăzi o realizare, ci un hattrick. Ruşii vor organiza Jocurile Olimpice de Vară din 2014. În Rusia se va organiza, din 2014 încolo, un Mare Premiu de Formula 1. Şi tot în Rusia va avea loc, iată, Campionatul Mondial din 2018. Unul care va fi mai mult decât spectaculos, aşa cum ne promite Vladimir.

Şi apropo de Vladimir, care este un mare iubitor al sportului în general: Respect!

A jucat fotbal 12 ani doar pentru a avea pe ce să dea vina ulterior pentru că s-a îngrășat. Acum joacă tenis la nivelul tălpii de șlap. Mare fan al tuturor echipelor defuncte din România, deci mizați pe el pentru o analiză obiectivă, pentru că practic nu are ce să mai piardă. În cealaltă viață e jurnalist auto și-i stresează pe toți obligându-i să-și lege centurile de siguranță.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.