Mechanical Synfonica – maşina ca instrument muzical clasic

Muzica şi maşinile se potrivesc de minune. De altfel, constructorii auto mizează pe asta când, atunci când îţi cumperi o maşină, tinzi să dai câteva sute sau chiar mii de euro pe sisteme audio care transformă experienţa audio din maşină într-una cu adevărat înălţătoare. Iar lucrurile funcţionează, pentru că o mare parte dintre producătorii de sisteme audio premium îşi bazează o parte sănătoasă din venituri pe colaborările cu cele mai cunoscute branduri auto ale lumii.

Şi totuşi, câţi dintre noi s-au gândit că muzica şi maşinile pot “colabora” şi altfel? Ei bine, sunetul motoarelor unor exemplare BMW şi Audi tunate merg de minune cu spiritul clasic al unei orchestre. Un mix original, numai bun pentru începutul de săptămână.

A jucat fotbal 12 ani doar pentru a avea pe ce să dea vina ulterior pentru că s-a îngrășat. Acum joacă tenis la nivelul tălpii de șlap. Mare fan al tuturor echipelor defuncte din România, deci mizați pe el pentru o analiză obiectivă, pentru că practic nu are ce să mai piardă. În cealaltă viață e jurnalist auto și-i stresează pe toți obligându-i să-și lege centurile de siguranță.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.