Meșterviuri. Arnold Cobilanschi, Eurosport: “Revenirea Moto GP la Eurosport ne va readuce un segment de public total dedicat acestei competiții”

Moto GP se mută pentru următoarele trei sezoane la Eurosport. Motomondialul de viteză va putea fi urmărit începând din acest weekend pe Eurosport 1 și Eurosport Player și va completa calendarul acestui sezon alături de celelalte competiții motorizate pe care canalele celui mai respectat nume între televiziunile de sport din Europa le transmit în România.

Pentru a sublinia momentul, am vorbit cu Arnold Cobilanschi, directorul de programe al Eurosport România, care ne explică la ce trebuie să ne așteptăm când vine vorba de transmisiile celei mai urmărite competiții moto de circuit din lume. Am aflat cine comentează Moto GP la Eurosport, care dintre evenimentele importante ale weekend-urilor vor fi transmise și care sunt pronosticurile lui Cobilanschi în ceea ce privește viitorul sezon al competiției.

Vești bune: ofer cadou două abonamente de 12 luni la Eurosport Player pentru doi dintre cititorii mirceamester.ro. Doi dintre fanii Moto GP care vor demonstra în comentariile din subsolul acestui articol că merită cu adevărat să fie alături de Moto GP în următorul sezon vor primi câte un pass pentru 12 luni pe Eurosport Player, platforma digitală care permite vizionarea Moto GP și a tuturor programelor Eurosport pe orice device, la orice oră.

Arnold Cobilanschi despre…

…ce înseamnă “capturarea” Moto GP pentru Eurosport:

Moto GP înseamnă încă o competiție motorizată premium care se adaugă unui portofoliu de competiții care înseamnă Le Mans, ERC, Dakar, Superbike, Campionatul Mondial de Turisme FIA WTCC și Campionatul Mondial de Motocross. Revenirea Moto GP la Eurosport aduce bucurie, pentru că vorbim de un campionat de top, după părerea multora chiar peste Formula 1 ca spectacol, dar aduce și o presiune suplimentară. Echipa de comentatori de motorsport va avea unele weekenduri foarte aglomerate, mai ales când sunt programate în paralel și cursele de anduranță.

…ce fel de public va avea Moto GP la Eurosport:

În primul rând va reveni la Eurosport segmentul de public total dedicat acestei competiții. Acești telespectatori vor descoperi o ofertă mai cuprinzătoare, care pe lângă transmisiunile în direct sau decalate de pe Eurosport 1 va avea la dispoziție și platformele digitale, Eurosport Player – care permite vizionarea și atunci când nu ești în fața televizorului – și paginile noastre de pe rețelele de socializare, unde fanii se pot chiar implica în fenomenul Moto GP.

Chiar dacă mi-e greu să cred că un pasionat de sport nu poate fi atras de poveștile fascinante din Motomondial, sunt conștient că telespectatorii români sunt sau nu sunt interesați de motorsports… nu prea există o zonă de „intersecție” a celor două mulțimi. Ca urmare, pentru telespectatorii actuali ai Eurosport vom încerca să scoatem în evidență poveștile de culise, mai puțin tehnice, ale competiției și vom încerca să-i angrenăm în discuțiile conexe fenomenului, mai ales prin social media.

…comentatorii care se vor ocupa de Moto GP:

Din echipa de comentatori existentă, Alexandru Cocu va prelua frâiele Moto GP, avându-l alături în calitate de co-comentator expert pe Ionuț Mistode, cu care am colaborat pentru cursele de anduranță. Ne bazăm pe experiența sa în acest gen de curse, pentru că Ionuț a fost primul pilot român care a luat startul în cea mai importantă cursă de anduranță moto din lume: Bol d’Or, din Franța.

Alături de cei doi vor aparea, pentru prima dată în comentariul Eurosport, Marius Băcilă și Adrian Rus, ambii având experiența pilotajului pe două roți în campionatul intern și în curse internaționale, atât pe pistă cât și off-road. 

…provocările pe care le aduce o competiție precum Moto GP pentru Eurosport:

Moto GP o nouă provocare, așa cum a fost la debutul pe Eurosport fiecare mare competiție din grila noastră.

O provocare diferită a fost prima ediție a Cursei de 24 de ore de la Le Mans pe care am transmis-o integral. A fost greu prima dată, acum ne-am obișnuit să lucrăm în schimburi. E greu însă să adormi între schimburi pentru că vrei să vezi tot!

Revenind la Moto GP, a fost o provocare să alegem echipa de comentatori, pentru că toți doreau să comenteze. În final am ales o combinație dintre experiența comentatorilor noștri și efervescența unor oameni care trăiesc la propriu senzațiile vitezei pe două roți și vor să împărtășească la microfonul Eurosport această pasiune.

…ce va transmite Eurosport din fiecare weekend de Moto GP:

Vom transmite tot: sesiunile de antrenamente libere, sesiunile de calificări, sesiunea de warm-up și cursele la toate cele trei clase. Totul va fi în direct, cu excepția celor câteva zile de sâmbătă când la aceeași oră sunt programate meciuri în cel mai tare campionat de fotbal al planetei, Premier League. În actualul sezon vor fi cinci astfel de suprapuneri, ca urmare sesiunile de calificări din aceste zile vor fi transmise decalat, după terminarea meciurilor din campionatul englez.

Transmisiunile Moto GP vor putea fi vizionate pe Eurosport 1 și online pe Eurosport Player, iar discuțiile despre ce se întâmplă în Moto GP vor fi găzduite de pagina noastră de Facebook. Programul transmisiunilor poate fi găsit și online pe eurosport.ro. 

…faptul că, în ultimele 7 sezoane, șase au fost câștigate de spanioli, Lorenzo și Marquez împărțindu-și titlurile:

Intr-adevăr monotonia nu face bine niciunei competiții sportive. Totuși, dacă facem abstracție de naționalitatea piloților, e o bătălie între constructori și una pentru „tronul Spaniei”. Tocmai asta face spectaculos campionatul, indiferent de naționalități, de prietenii, de apartenența la aceeași echipă, pe pistă e care pe care. Nu e nevoie de soluții ingenioase pentru a face posibile depășirile, inginerii sunt lăsați să împingă tehnologia la extrem iar pe pistă e „carnagiu” sportiv. Ăsta este Moto GP-ul.

…ce va face Doctorul Rossi în sezonul 2017:

Anii trec și situația lui Valentino se complică. Partea bună este că va avea la dispoziție o motocicletă rapidă, după cum au arătat-o testele. Partea proastă este că va avea de făcut față, în primul rând, unui coechipier „flămând” de glorie, foarte rapid, cel puțin în teste, și care e… tot spaniol, apropo de ultimele șase sezoane câștigate de Lorenzo și Marquez.

Totuși, când ai câștigat de șapte ori titlul mondial și când ai creat atâtea momente memorabile nu poți să nu impui respect pe pistă. Sunt sigur că, oricum s-ar derula sezonul, Valentino va fi adulat de fani. Și, poate, aclamat ca învingător. Never say never!

…debutul francezului Johann Zarco în MotoGP după două sezoane consecutive câștigate în anticamera din Moto2:

Francezul e talentat, provine dintr-o școală de top, a învățat cum se câștigă un titlu mondial, dar la clasa supremă nivelul e cu totul altul. Cred că va avea nevoie de ceva timp pentru a se acomoda cu noul mediu de concurs. Motoarele răspund cu totul altfel la această clasă, aici va da piept cu tot ce e mai bun în motociclismul de pistă. Important este să căștige experiență cât mai repede și să nu-și piardă încrederea de sine, dacă nu va merge de la început așa cum visează orice pilot.

…Eurosport Player, platforma digitală pe care fanii Eurosport pot urmări programele pe telefon, tabletă sau laptop:

Eu sunt angrenat în partea de producție, ca urmare pot să comentez despre calitatea indiscutabilă a platformei Eurosport Player.

Interfața este chiar spectaculoasă și oferă câteva facilități foarte utile. De exemplu time-shifting, care anulează marile neajunsuri ale televiziunii lineare. Nu vei pierde nimic din programul vizionat dacă mergi la bucătărie să-ți faci o cafea.

Canalele bonus permit vizionarea unor programe și sporturi ce nu sunt difuzate pe canalele TV sau vizionarea în integralitate a unor competiții care pe canalele TV pot fi urmărite parțial. Eurosport Player este soluția pentru a nu rata o competiție dacă nu ești în fața televizorului sau daca nu ai avut posibilitatea de a o urmări la ora la care e planificată. Este o platformă aflată într-o continuă dezvoltare și optimizare, pentru că ne dorim să răspundem unui public din ce în ce mai exigent când vine vorba despre experiențe digitale.

…surprizele pe care le rezervă Eurosport pentru ediția din 2017 a cursei de 24 de ore de la Le Mans:

La fel ca în anii trecuți, încercăm să aducem ceva nou la fiecare ediție a celebrei curse. Din păcate e greu să definitivăm planurile cu mult timp în avans, în primul rând pentru că sunt puțini români care să fi ajuns în contact cu această lume la acest nivel. Dorim persoane care să fie disponibile pe timpul cursei, doritoare să facă acest efort și capabile să se descurce în regimul de broadcast live.

Așa au ajuns alături de noi Andrei Bellu, celebrul inginer de la BMW Motorsport, Paul Bere, specialistul în materiale compozite care a lucrat cu echipa lui Colin Kolles, Lucian Șonea, care a lucrat în domeniul marketingului și al comunicării cu echipe de anduranță din Franța, inclusiv Oreca. Sperăm să păstrăm tradiția și în acest an.

…ce alte competiții vizează Eurosport în următorii ani după ce a reușit să pună mâna pe toate turneele de Grand Slam, pe fotbalul din Anglia și din Germania, pe marile Tururi din ciclism și acum pe MotoGP:

E de așteptat orice e mai bun.

Odată cu includerea Eurosport în portofoliul Discovery Communication, strategia s-a schimbat și efectele sunt vizibile, inclusiv achiziția drepturilor pentru Moto GP fiind o rezultantă a acestei noi orientări.

Eurosport era eminamente un canal pan-european, dar în lumina noii strategii, pe lângă conținutul pan-european se pune tot mai mult accent pe conținutul relevant la nivel local. „Centrul de greutate” al grupului de platforme Eurosport se deplasează către conținut relevant în primul rând local. Așa s-au achiziționat drepturile pentru cel mai tare campionat de fotbal, Premier League, pentru turneul de Mare Șlem de la Wimbledon și pentru Moto GP. Viitorul se arată cel puțin interesant, personal părându-mi-se chiar spectaculos, mai ales avand in vedere noua calitate a Eurosport de Gazdă a transmisiunilor din cadrul Jocurilor Olimpice.

Moto GP la Eurosport

A jucat fotbal 12 ani doar pentru a avea pe ce să dea vina ulterior pentru că s-a îngrășat. Acum joacă tenis la nivelul tălpii de șlap. Mare fan al tuturor echipelor defuncte din România, deci mizați pe el pentru o analiză obiectivă, pentru că practic nu are ce să mai piardă. În cealaltă viață e jurnalist auto și-i stresează pe toți obligându-i să-și lege centurile de siguranță.

22 Comentarii

 1. Deja tot articolul s-a terminat la faza cu “transmise decalat după terminarea meciurilor de fotbal din campionatul englez” . Și dacă mai baga și reclame in timpul cursei, când mai sunt 4 ture, așa cum se întâmplă acum la Superbike, atunci e musai sa-ti iei playerul eurosport :)) Singura intrebare ar fi de ce sa-l iei pe cel de la Eurosport (pe care nu l am testat niciodată) și de ce să nu-ți iei videopassul de la motogp.com care este una dintre cele mai tari platforme multimedia (nivel de NBA,NFL,etc.) Oricum Digi făceau o treabă f.buna cu “grila de start”, așa că Eurosport are niste așteptări destul de ridicate de împlinit. #doamne_ajută :)

  • abonamentul Eurosport Player pentru o luna costa vreo 23-24 de lei. Daca nu iti place ce vezi poti renunta. La cursele SBK pe Player, eu nu am avut ce sa comentez negativ. La MotoGP, pe site-ul oficial videopass-ul este compus din 2 pachete, full video si acces la texte ce nu se pot accesa free ajunge să coste aproape 140 de euro, cu posibilitatea de a plati in 4 parti de cate 36 de euro (aproximativ). pe langa suma asta si asa mare mai trebuie sa platesti 79 lei pentru pass-ul de live timing detaliat. Costurile sunt enorme pentru posibilittaile multora dintre noi. La Esp player o sa fie dezavantaj faptul ca nu se poate urmari acest live timing.. in rest 24 lei pe luna cred ca e suportabil

 2. nu stiu cum sa demonstrez ca sunt mare fan Moto GP,ce pot sa spun e ca urmaresc fenomenul de vreo 20 de ani si il voi urmari in continuare

 3. MotoGP e singurul sport pe care il urmăresc în direct și pe toate canalele pe care se poate urmări (la TV, social media, aplicația gratuită de live timing pt teste).

  De 2 ani stau in Polonia. Mi-am “băgat cablu” doar ca să pot urmari cursele in HD, dar comentariile erau în poloneză, așa că am urmarit 1 sezon întreg cu televizorul pe “mute” și cu sunet de pe un stream online al BT Sport 2 cu calitate video atât de proastă încât nu se distingeau numerele de pe motoare. Sunetul și imaginea erau decalate câteva secunde, dar mergea și așa.

  Nu știu cum e in alte sporturi, mai ales cu motor, dar în MotoGP tensiunea si spectacolul parcă cresc de la un sezon la altul. Anul ăsta, cu Viñales “boss” în 4 teste din 4, cu Lorenzo la Ducatti, cu rookies care arată potențial, noile reguli pentru elemente aerodinamice (“hammerhead”, wink, wink), cu Rossi care s-a săturat de locul 2 ca PSD-ul de protestele din piața Victoriei, tabloul arată demențial. Cumva, știu o să fie spectacol :)

 4. Bruuuummmmm brrrrr vruuuumm

  Daca nici asta nu inseamna fan, ce inseamna?

 5. Daca va spun ca am fost la Brno, Barcelona, Mugello, Assen si Sachsenring inseamna ca sunt un fan infocat sau ca ma laud? Ma laud!
  In plus, daca ma gandesc ca am fost cu sapca avand numar 99 in mijlocul italienilor, la Mugello, cred ca e dovada si de inconstienta, nu doar de fidelitate fata de un sport si un sportiv anume.
  Sunt de acord cu Andrei M, transmisiunile motogp vor fi cenusaresele programelor Eurosport, basca ca acestea vor fi in format SD. Deci da, achizitionarea videopass-ului de pe motogp.com este de dorit, sa vedem de unde scoatem banutii!

 6. Cand spui Eurosport in Romania, te referi ca americanii isi bat joc de romani. Competitiile transmise in HD (Wimbledon, Premier League sau MotoGP) la Digi sunt cumparate de americanii de la Discovery care le transmit in SD. Sa le fie rusine!

 7. Abia aștept să înceapă campionatul. Anul trecut am urmărit aproape toate competițiile împreună cu soția mea. O bere, un popcorn și după-amiaza de duminică e perfectă cu moto gp!

 8. “Totul va fi în direct, cu excepția celor câteva zile de sâmbătă când la aceeași oră sunt programate meciuri în cel mai tare campionat de fotbal al planetei, Premier League. În actualul sezon vor fi cinci astfel de suprapuneri, ca urmare sesiunile de calificări din aceste zile vor fi transmise decalat, după terminarea meciurilor din campionatul englez.”
  Se înțelege destul de clar că vor fi în SD. Se va vedea la fel cum se vedea Kanal1 Bulgaria, pe timpul răposatului, când te “strofacai” pentru o recepție cât mai bună.
  Nu vreau abonamentul, aș vrea în schimb un televizor “Analog”, de 37 cm, acela așa zis CRT, care nu se mai fabrică de ani buni. De ce mic?! Ca să nu ocupe spațiu, mai ales că noile modele( Led,LCD,etc) fac acest lucru. Promit că-l folosesc numai pentru Eurosport 1 SD.
  Le Mans este transmis integral pe HD, așa că nu există comparație.
  Apropo, vrei să știiți câte meciuri am urmărit din Premier League anul acesta pe Eurosport 1?! Nici unul. Pentru a nu exista dubii, sunt fan Man.United!
  Așa că domnule director Eurosport, mai bine vorbiți cu doamna aceea( Victoria ?!!?(, care era cu feed-back-ul pe Facebook, referitor la canalele Discovery și “treceți” la realitatea tehnologiei din zilele noastre și anume un canal în HD, dedicat României.
  Ditamai canalul pan-european și nu există variantă HD dedicată. Sunt televiziuni în România, care nu reprezintă și nici nu au conținut, care transmit în HD. Cred că și OTV-ul avea la ora asta variantă HD, în eventualitatea în care patronul nu era plecat în “munți” pentru a se dedica literaturii. ;)
  Sper ca dnul Cobilanschi să citească aceste rânduri și transmită mai departe doleanțele mele și numai. Mai sunt mulți nemulțumiți pe alte forumuri ( softpedia,etc)….nu pe Facebook…

 9. Urmaresc cursele MotoGP de pe vremea cand Rossi ii dadea batai de cap lui Max Biaggi si Loris Capirossi. Nici nu stiam sa merg pe bicicleta si deja cunosteam o mare parte din pilotii acelei perioade. 15-18 ani mai tarziu inca urmaresc cu sufletul la gura fiecare etapa din MotoGP, in ultimii 3 ani urmarind cu atentie inclusiv Moto2 si Moto3, acolo unde se nasc viitoarele legende. Speram sa ne depasiti asteptarile cu transmisiunile si sa gasiti o solutie mai buna pentru transmisia live, alta decat decalajul. :)
  Va multumim si va dorim mult succces cu noul pachet si noua formula de comentatori!

 10. Vă bateți cu cărămida-n piept că ați achiziționat o competiție PREMIUM? De ce n-o tratați cu respectul cuvenit, transmițînd-o în HD? DE CE?
  Aceeași întrebare a fost pusă și atunci cînd ați luat drepturile pentru Premier League, ați răspuns că urmează HD-ul… hai, că vi se termină „drepturile” și românii tot cu SD-ul au rămas…! CHIAR NU VĂ E RUȘINE???
  Da, am urmărit aproape toate etapele de MotoGP (excepție făcînd cazurile de forță majoră) atîta timp cît au fost la Digi. Acum e clar, nu mă voi uita la Eurosport, nu vreau să stau cu greața-n gît! Și la fel de clar, nu voi da bani pentru aplicația voastră!

 11. Problema este ca sunt si multi altii
  care sunt interesati de alte competitii,
  ce sunt date pe EURO.SPORT 1 International,
  respectiv EURO.SPORT 2 International,
  si care ajung ei sa fie vaduviti de
  Live-ul unor competitii,
  mai ales cum se intampla cand pe
  EURO.SPORT 2 North-East SD & HD
  se intra cu Erste si Zweite BUNDES.LIGA,
  iar pe EURO.SPORT 2 International
  ramane Live-ul altor sporturi.

  Domnul COBILANSCHI sa nu ii uite
  nici pe acestia, care sunt fanii altor sporturi.

  EURO.SPORT Player nu prea este o solutie,
  deoarece ba player-ul nu era compatibil
  cu anumite configuratii de P.C.,
  ba platforma in sine functiona deficitar
  pe destule modele de telefoane mobile cu Android.

  O solutie decenta pt. Clienti ar fi ca
  DISCOVERY Communications
  sa se inteleaga cu Operatorii Romani,
  incat pe D.V.B.-C. si D.T.H.
  sa se preia macar si Versiunile SD Internationale,
  daca tot se urmareste “localizarea”
  Regionala si/sau Nationala
  a Versiunilor SD si/sau HD.

  De exemplu, cel putin in anii trecuti,
  unii Operatori Polonezi preluau si
  EURO.SPORT 2 International SD,
  pe langa EURO.SPORT 2 N-E SD & HD,
  iar un Operator Turc strict de D.T.H.
  prelua EURO.SPORT 2 North-East HD,
  plus EURO.SPORT 2 International SD,
  nu si EURO.SPORT 2 N-E SD,
  dar astfel fiecare Client putea urmari ceea ce dorea.

  Problema echipamentelor de receptie HD,
  in loc de cele doar SD,
  se poate rezolva de catre Operatori,
  daca se vrea,
  cu Set-Top-Box-uri HD
  in custodie sau in chirie,
  in caz ca Clientul nu are vreun
  Televizor Full-HD cu Tunner D.V.B.-C..

  Din pacate, la noi,
  cam toti Operatorii mai si comprima,
  pe partea de D.T.H. propriu,
  multe canale SD,
  iar cel mai mare Operator,
  se stie care este acesta,
  comprima canalele SD
  chiar si pe D.V.B.-C.,
  de aceea EURO.SPORT 1 SD Romania
  se vede si mai slab
  decat Feed-ul SD plecat de la PARIS.

 12. Anul 2000, clasa 250cc: o casca “aiurita”, un numar 46, mare, fosforescent si o motocicleta pestrita, imbracata in negru, rosu si galben isi face aparitia pe micul ecran. Asta a fost prima mea “intalnire” cu sportul ce va deveni un grozav pretext pentru nenumarate weekend-uri petrecute in fata televizorului cu prietenii; distractie, spectacol, tensiune, parti-pris-uri, deziluzii, euforie, toate ingredientele ce MotoGP mi le-a oferit, colorandu-mi intreaga copilarie, pana in prezent.
  Nu voi uita niciodata de maestrul traselor imposibile Emilio Alzamora, de tanarul Marco Melandri ce facea uz de toate tertipurile pentru a deveni campion mondial la clasa 125cc, de duelul “fratricid” Gauloises Yamaha dintre Olivier Jaques si Shinya Nakano dus pana in ultima linie dreapta, de Gary McCoy cu ale sale derapaje controlate, pe care doar Stoner le mai putea egala. Nu voi uita nici de “imparatul roman” Max Biaggi, corsarul negru, al carui fan am fost si voi fi intotdeauna, desi nu am avut ocazia sa-l vad dominand, pe vremea cand concura la 250cc (da, am fost fan Biaggi si Rossi in acelasi timp, go figure :d).
  Deh, multe prietenii faine s-au legat, multe halbe de bere s-au baut in cinstea sportului *vroom vroom* pe doua roti, iar toate aceste momente nu ar fi existat daca MotoGP-ul nu aparea in viata mea.
  Legat de competitia ce sta sa inceapa, sezonul 2017 suna promitator, campioni mondiali pe banda rulanta, fie ei rookies ori “veteranii de serviciu”. Il astept si pe Alex Marquez sa faca pasul la clasa mare si…sa vezi atunci batalie pentru primele trepte.
  Abia astept prima transmisiune live, pe Eurosport 1.

 13. Salutare,

  Vreau sa apreciez acest interviu pentru Mircea Mester. In legatura cu aceasta competitie, care este fantastica, ti se face pielea de gaina la acele depasiri si iti creste pulsul in timpul unei curse. Si eu urmaresc aceasta competitie de cand eram mai mic, bineinteles ca nu era asa promovat MotoGP-ul in comparatie cu ultimii ani si este ceva normal, nici internetul nu prea era folosit in lume. Se anunta un sezon foarte interesant, sa vedem ce va face Vinales, dupa niste teste foarte bune, daca Rossi poate sa castiga in sfarsit cel de-al zecelea titlu, Lorenzo daca face o surpriza celor de la Ducati si Marquez daca isi pastreaza titlul mondial. Sper sa fie cel putin la fel de interesant ca cel de anul trecut,

  Acestei pagini ii urez cat mai multe articole despre MotoGP,

  Multumesc.

 14. Eurosport a decazut. Vedem de regula biliard (snokker, snooker sau snokr)
  Se vede ca proprietarii sunt zgarciti

 15. Guys, am deliberat și am decis ca Marian Scutariu și Gabriel să fie cei care câștigă abonamentele de un an la Eurosport Player. Cei doi vor fi contactați în privat.

  Mulțumesc tuturor.

 16. MotoGP e o competitie atat de importanta, incat nu merita transmisia in HD?

 17. Singurele programe de sport pe care le urmăresc sunt cele de auto-moto.

 18. Salut. Urmăresc Motogp din 96 de când a apărut Rossi prima oară la 125 cc în Cehia și cum se ocupa Eurosport.yahoo.com de transmisie în acel moment era foarte tare. Îmi amintesc Cum erau prezentările înainte de curse, cu analize, era Randy Mamola care lua interviuri și vorbea despre pneuri, motoare etc. Dacă se va reuși o prezentare a întregului weekend Motogp la fel Cum prezintă RTL sau Sky cursele de formula 1 o să îi lase pe cei de la Digi în urma rău de tot. Multă baftă și să avem parte de niște curse de neuitat la toate clasele.

 19. Dacă cei de la Eurosport consideră că MoroGP-ul nu se pretează a fi transmis în HD înseamnă că au ales să-și bată joc de toți fanii acestui sport din această țară. Mai bine stăteau în banca lor și cu banii în buzunar. Continuând cu transmisia MotoGP în format SD, Eurosportule, ai toată desconsiderația mea !!! Cum zicea cineva mai sus: RUȘINE !!!

 20. Comentatorii romani MotoGP de la Eurosport sunt penibili, iar “Festest lep-ul” utilizat la fiecare doua fraze ii fac si mai mult de rusine. Nu va aud sefii vostri ?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.