Nu l-am cunoscut…

Nu l-am cunoscut. Probabil că activam în zone complet diferite ale internetului, dar asta nu scuză cu nimic faptul că nu l-am cunoscut. L-am întâlnit o dată. În trecere. Și atât. Dar te doboară, pentru că sunt lucruri pe care le privești fără să le-nțelegi și care sunt atât de aproape de tine, încât te întrebi ce-ai făcut pentru ca tu să fii cel care reușește să scrie, nu celălalt.

Nu l-am cunoscut, dar Marius Sigheti e aici:

Demult, când locuiam în Satu Mare copil fiind, am fost pionier la scoala, un elev fruntas, si un visator. Visator inca sunt. Conduc cateva masini faine (youngtimers), dar si scutere Vespa. Nu vrei sa stii câte hobby-uri am… Am o surioara pe numele Veronica, cetateanca a capitalei, studenta fruntasa la Teatru (a doua facultate deja, cea pe care o faci din pasiune). Parintii locuiesc în Satu Mare, si ii vizitez prea rar.

Ce fac eu chiar acum? Trage cu ochiul sa vezi, ca nu-i secret national. Deocamdata.

Ai nevoie de doar câteva rânduri pentru a simți un om cald. Nu l-am cunoscut, dar îmi pare rău că e una dintre ultimele zile în care mai pot trage cu ochiul la ce face el acum…

A jucat fotbal 12 ani doar pentru a avea pe ce să dea vina ulterior pentru că s-a îngrășat. Acum joacă tenis la nivelul tălpii de șlap. Mare fan al tuturor echipelor defuncte din România, deci mizați pe el pentru o analiză obiectivă, pentru că practic nu are ce să mai piardă. În cealaltă viață e jurnalist auto și-i stresează pe toți obligându-i să-și lege centurile de siguranță.

Un Comentariu

  1. Eu l-am cunoscut, era cel mai bun prieten al meu din facultate. Am fost colegi de grupa si prieteni nedespartiti. Am pastrat legatura si dupa facultate si ne intalneam cu drag in rarele ocazii ce se iveau eu locuind in strainatate.

    Nici acum nu ma pot obisnui cu lipsa lui din lumea noastra.

    Dragul meu prieten….
    Mi-a lasat atata durere in suflet.

    Odihneasca-se in pace!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.