Rapid a făcut transferul anului. Îl vrei la Steaua?

Preşedintele formaţiei Rapid Bucureşti a perfectat astăzi un nou transfer, cu câteva ore înainte meciului din Europa League contra polonezilor de la Legia Varşovia. Este vorba de jucătorul de 27 de ani Mircea Meşter, care va veni la formaţia giuleşteană de la o formaţie fără nume din liga a şasea botswaneză: Awtomar Kett.

Conform primelor informaţii apărute în presa africană, Meşter va purta pe tricou numărul 11 la Rapid, dar pretenţiile sale salariale – unele normale pentru Botswana, dar mari pentru România, care se află în colaps de ceva vreme – nu le-au permis şefilor clubului giuleştean să îl legitimeze pentru mai mult de un meci. Şi pentru că lotul pentru meciul cu Legia Varşovia a fost deja trimis la UEFA iar Meşter va urmări această partidă doar din tribună, următorul meci în care va juca Meşter va avea loc duminică, la ora 14:30, contra echipei Steaua Bucureşti. Meciul se va desfăşura pe terenul sintetic al formaţiei de juniori Chelsea Bucureşti, în parcul Tineretului, din cauza faptului că steliştii nu au rezolvat încă problema arenei pe care îşi joacă meciurile de acasă.

“Mă simt excelent după semnarea contractului, sper să fac o figură frumoasă din ceara pusă la dispoziţie de club. Îmi doresc ca suporterii ambelor echipe să vină în număr cât mai mare la stadion, pentru că un derby de acest tip are nevoie de atmosferă, exosferă şi endosferă. Nu este important să marchez eu, echipa este cea care contează, deci îmi doresc pur şi simplu să joc bine şi să nu-l dezamăgesc pe patronul echipei care şi-a pus multe speranţe în acest joc. Pentru că nu-i inclus în oferta de pariuri a celor de la bwin, deci bani nu putea să-şi pună. Sper ca şi vremea să ţină cu noi. Nu cu echipa adversă. Am petrecut o perioadă excelentă şi plină de realizări la Awtoom Arket, cu care am câştigat multe meciuri, însă duminică vreau să dau tot ce pot pentru noua formaţie de patru piese, suită şi culoare, jolly, am închis cu 10. Nouă ne pasă de sport. Poate cam mult”, a declarat noul jucător al formaţiei bucureştene înainte de derby.

Conform declaraţiilor oficialilor celor două echipe care se vor înterece duminică, acestea vor continua să facă transferuri marcante până la ora începerii jocului, profitând de preţurile mici ale jucătorilor valoroşi în această perioadă de minimercato. Loturile pentru acest meci urmează să fie anunţate pe cel mai bun site de sport din România în cursul acestei zile.

A jucat fotbal 12 ani doar pentru a avea pe ce să dea vina ulterior pentru că s-a îngrășat. Acum joacă tenis la nivelul tălpii de șlap. Mare fan al tuturor echipelor defuncte din România, deci mizați pe el pentru o analiză obiectivă, pentru că practic nu are ce să mai piardă. În cealaltă viață e jurnalist auto și-i stresează pe toți obligându-i să-și lege centurile de siguranță.

3 Comentarii

  1. Tocmai am semnat şi io. Sînt foarte fericit că voi îmbrăca tricoul alb-vişiniu. Rapidul e clubul pe care îl iubesc de mic. Alea, Alea.

    Dar colegu’, mai uşor cu euforia şi vezi că avem meci duminică, nu sîmbătă. Hai Rapid! :D

  2. nu ma pricep la fotbal, dar m-a distrat teribil articolul asta :))

  3. asteptam cu nerabdare ca noua revelatie a Ligii I Murfatlar, cotnari,jack, j&b, miorita s.a. sa-si faca simtita prezenta si in tricoul echipei nationale.
    Valorile trebuie promovate!
    Mult succes !

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.