RoBotzi, episodul al treilea

Al treilea episod al seriei. Primele două sunt AICI.

Mie mi se pare că serialul îşi pierde din substanţă. Sper să revină cu un episod al patrulea mai interesant.

A jucat fotbal 12 ani doar pentru a avea pe ce să dea vina ulterior pentru că s-a îngrășat. Acum joacă tenis la nivelul tălpii de șlap. Mare fan al tuturor echipelor defuncte din România, deci mizați pe el pentru o analiză obiectivă, pentru că practic nu are ce să mai piardă. În cealaltă viață e jurnalist auto și-i stresează pe toți obligându-i să-și lege centurile de siguranță.

5 Comentarii

  1. Exact sentimentul asta il am si eu. Au scos un pilot fain, dupa care s-au pierdut. Probabil a intervenit si presiunea de a livra in fiecare saptamana ceva de calitate. Sper sa-si revina, ca-s clujeni de-ai mei! :)

    • Sperăm, că potenţial au arătat că au. Sper să nu fi fost doar o impresie generată de şocul primului episod. Cum se întâmplă de obicei…

  2. Poate e prematur să începem să fim dezamăgiți. Eu am încredere că vor crea, din nou, ceva original și amuzant de la un capăt la altul. În plus, deja avem așteptări și din start, ele fură din farmecul fiecărui clip.

    • Nu e vorba de dezamăgire, departe de aşa ceva. Pur şi simplu mi se par din ce în ce mai superficiali în mesaj, limbaj, ton, idei. Sper doar să mă înşel :)

    • Dragă domnule, să avem răbdare, zic!:p Recunosc, nici pe mine nu m-a impresionat ultimul episod, dar calmul meu ardelenesc sper să fie răsplătit din plin cu o astfel de “jucărie” nouă, care să-mi declanșeze entuziasmul de ceva timp prăfuit și să mă determine să rânjesc cu toți dinții. Hihi.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.