Umor agrar

Am dat astăzi peste emisiunea lui Bendeac de la Antena 1. N-am mai văzut de foarte mult timp un soi de umor atât de grotesc, ieftin, bolovănos, vomitiv și brut. Teoretic, umorul iese în evidență prin subtilitate, chit că el e de situație sau de limbaj. În versiunea Bendeac, umorul înseamnă doar copierea fizică și a timbrului verbal. Iar personajele sunt paria ai societății, oameni care nu au ieșit niciodată în evidență prin ceva inteligent. Arhi vă povestește pe larg logica acestui tip de spectacol aici.

Dacă închid ochii și mă gândesc la Gopo sau la Toma Caragiu, îi deschid, miros și-mi vine să plâng.

Neam agrar, primești ce meriți!

A jucat fotbal 12 ani doar pentru a avea pe ce să dea vina ulterior pentru că s-a îngrășat. Acum joacă tenis la nivelul tălpii de șlap. Mare fan al tuturor echipelor defuncte din România, deci mizați pe el pentru o analiză obiectivă, pentru că practic nu are ce să mai piardă. În cealaltă viață e jurnalist auto și-i stresează pe toți obligându-i să-și lege centurile de siguranță.

2 Comentarii

  1. Prietene Mircea, am comentat si la Ioana pe blog. Cea care te-a mentionat. O sa gasesti tu. :)
    Nu vreti sa promovam valorile? Nu vreti sa nu mai promovam cretinitati? Nu te supara pe mine, dar fara sa vrem, cu astfel de articole, o facem.
    Lasati imbecilii sa moara si hai sa promovam OAMENI. Si te/va mai rog ceva: nu mai puneti in acelasi articol nume pe care, oricat as incerca, nu le vad impreuna. Nu se potrivesc. Nu au ce cauta unul langa celalalt. Punem in acelasi loc oameni cu neoameni. Si nu se cade. Parerea mea. :)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.