Un radio de băgat în seamă

Unul dintre radiourile care au fost și sunt în continuare privite extrem de greșit ca paria ale FM-ului este Sport Total FM. Am dat din întâmplare de acest post astă vară, într-o seară. Și nu m-am mai despărțit de el de atunci. Motivul: muzica excelentă (nu bună, ex-ce-len-tă!) pe care o difuzează.

Treceți peste emisiunile cu vorbe, care durează de dimineața până spre seară, și ascultați acest post seara după ora 21:00. Veți avea surpriza de a asculta muzică adevărată, pe care foarte probabil n-o înțeleg mulți. Îmi place că oamenii variază stilurile și că nu te plictisești deloc.

Ca să faceți o idee legată de ce se difuzează pe Sport Total FM, am prins într-o zi Rammstein și, imediat, Ada Milea. Ada Milea la radio în România!

A jucat fotbal 12 ani doar pentru a avea pe ce să dea vina ulterior pentru că s-a îngrășat. Acum joacă tenis la nivelul tălpii de șlap. Mare fan al tuturor echipelor defuncte din România, deci mizați pe el pentru o analiză obiectivă, pentru că practic nu are ce să mai piardă. În cealaltă viață e jurnalist auto și-i stresează pe toți obligându-i să-și lege centurile de siguranță.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.