Al doilea Ikea din Bucureşti

Al doilea magazin Ikea din Bucureşti va fi construit la ieşirea înspre Constanţa, pe bulevardul Theodor Pallady. Lângă OBI şi Real.

Probabil că acest magazin va deservi foarte bine zona esteică de oraş, pentru că mulţi nu se încumetau să alerge până în nord doar pentru atât.  În plus, mişcarea va anima zona comercială nouă, care suferă din cauza faptului că e destul de departe de oraş. Real, de exemplu, a început cu program non-stop, dar şi l-a schimbat între timp din cauze care ţin atât de locul construcţiei, cât şi de faptul că celălalt magazin Real din Bucureşti – primul construit – se află în aceeaşi zonă la maxim 10 minute de mers cu maşina.

Va fi interesantă evoluţia zonei. De urmărit.

Detalii aici.

A jucat fotbal 12 ani doar pentru a avea pe ce să dea vina ulterior pentru că s-a îngrășat. Acum joacă tenis la nivelul tălpii de șlap. Mare fan al tuturor echipelor defuncte din România, deci mizați pe el pentru o analiză obiectivă, pentru că practic nu are ce să mai piardă. În cealaltă viață e jurnalist auto și-i stresează pe toți obligându-i să-și lege centurile de siguranță.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.