Echipa Bloggerilor e la Cupa Agenţiilor

Vineri şi sâmbătă (20 şi 21 mai, adică) va avea loc a doua ediţie a Cupei Agenţiilor Bergenbier, eveniment organizat de IQAds. Iar Echipa Bloggerilor va fi acolo pentru a-şi apăra titlul câştigat anul trecut, când cu onor am fost surpriza competiţiei şi am bătut tot ce am prins prin zonă.

Evenimentul are loc la Daimon Club (vizavi de Sala Polivalentă, sus pe deal, vezi harta AICI), iar meciurile vor alea loc pe tot parcursul celor două zile de competiţie. Dacă nu aveţi timp să prestaţi la toate meciurile, vă aşteptăm – evident – la cele ale Echipei Bloggerilor. Iar programul meciurilor de vineri (cele din grupă) este următorul:

12:20 Echipa Bloggerilor – Field Star

13:40 Echipa Bloggerilor – Senior Interactive

14:40 Echipa Bloggerilor – Publicis

15:20 Echipa Bloggerilor – ERKA Promotions & Event

Echipa care va încerca să-şi apere coroana este formată din preaminunaţii Robert TrandafirAndrei CismaruLucian MarinBogdan MarinAlex Cîrstea, Andrei BickyBogdan Panch, Daniel Stancu şi subsemnatul. Plus Toma Nicolau, pe care organizatorii nu l-au mai lăsat să joace pentru că anul trecut le-a ascuns vreo 10 mingi şi care anul ăsta va ţipa de pe bancă, aşa cum îi stă bine unui moldovean. Tot acolo vor veni şi Marius Matache şi Adi Zăbavă, primul în postura de organizator evenimente, al doilea din cea de portar suspendat de organizatori din cauza cumulului de valoare. Cam ca în cazul lui Toma.

Be there. Dacă nu puteţi vineri, promitem că facem tot ce putem pentru ca sâmbătă să fim în competiţie şi să jucăm în faza finală.

LATER EDIT: Echipa Bloggerilor va scoate la licitaţie tricoul original al lui Cristi Chivu pe care l-am câştigat anul trecut pentru a strânge bani pentru Marian Teofan şi Selena, doi copii care au nevoie mare de ajutorul nostru. De altfel, întreaga participare a noastră la Cupa Agenţiilor se va învârti în jurul lor. Detalii, pe blogul lui Toma.

 

A jucat fotbal 12 ani doar pentru a avea pe ce să dea vina ulterior pentru că s-a îngrășat. Acum joacă tenis la nivelul tălpii de șlap. Mare fan al tuturor echipelor defuncte din România, deci mizați pe el pentru o analiză obiectivă, pentru că practic nu are ce să mai piardă. În cealaltă viață e jurnalist auto și-i stresează pe toți obligându-i să-și lege centurile de siguranță.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.