Emoţionant

O imagine face cât 1000 de cuvinte. Două imagini alăturate, a unui câine şi a unui mormânt, fac cât 100.000 de cuvinte. Dar două imagini de acest tip şi o poveste dureroasă fac cât toate dicţionarele lumii la un loc.

A jucat fotbal 12 ani doar pentru a avea pe ce să dea vina ulterior pentru că s-a îngrășat. Acum joacă tenis la nivelul tălpii de șlap. Mare fan al tuturor echipelor defuncte din România, deci mizați pe el pentru o analiză obiectivă, pentru că practic nu are ce să mai piardă. În cealaltă viață e jurnalist auto și-i stresează pe toți obligându-i să-și lege centurile de siguranță.

5 Comentarii

  1. este greu de exprimat in cuvinte… a mai fost un caz asemanator cu un catel caruia i-a murit stapanul, undeva in Spania parca. Si cateva saptamani nu s-a clintit de langa usa spitalului.

  2. Poate cel mai emoţionant este cazul câinelui Hachiko, din rasa Akita. Era obişnuit să îşi aştepte zilnic stăpânul să se reîntoarcă de la slujbă, în piaţeta din faţa unei gări din Tokio. L-a mai aşteptat zi de zi, timp de 9 ani după ce stăpânul i-a murit. Azi în piaţeta aceea există o statuie de bronz a câinelui, care este comemorat în Japonia anual, la 8 aprilie.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.