Ne jucăm pe WiWi?

Crăciunul aduce, pe lângă bucurii și cadouri, și o doză destul de importantă de cretinătăți. Cum ar fi, de exemplu, copiile după produse de succes. Pe care mulți români le cumpără pe filiera “sunt mai ieftine, deci sunt la fel de bune”, un mod de gândire vecin cu inteligența unei sape vârâtă cu forța în creierii unui bețiv dintr-un sat de munte.

Evident că, pentru a accentua cretinismul acut al producătorilor, retailerii nu se sfiesc să scoată în față produsele-copii. Până la urmă poate-poate prind vreun tembel care nu știe ce dracu e ăla Wii. De exemplu, consola mai jos fotografiată în Auchan costă 159 de lei. Din punctul meu de vedere, Auchan ar trebui închis și ars pentru asta. Știu că-s puțin radical, dar uite de-aia evoluăm înspre moluscă: pentru că nu suntem în stare să gândim noi ceva mai bun.

Domnilor, doamnelor, acesta este Expert Digital WiWi. Marș la sârmă, copiatori infecți!

A jucat fotbal 12 ani doar pentru a avea pe ce să dea vina ulterior pentru că s-a îngrășat. Acum joacă tenis la nivelul tălpii de șlap. Mare fan al tuturor echipelor defuncte din România, deci mizați pe el pentru o analiză obiectivă, pentru că practic nu are ce să mai piardă. În cealaltă viață e jurnalist auto și-i stresează pe toți obligându-i să-și lege centurile de siguranță.

4 Comentarii

 1. esti la fel te dus ca si articolul imbecil pe care l-ai scris, copil frustrat ce esti!

  pai cine il cumpara p-asta inseamna ca se asteapta la performante de 150 de ron si nu de 900 , nicidecum la acelaeasi performante precum aberant scrii.

  ca si parere personala, pt ca tu ti-ai permis s-o expui p-a ta, isi face oricum mai mult banii decat saracia aia careia cel putin 50% din pret platesti firma.

  • Normal că mi-am permis s-o expun pe-a mea, doar de-aia există blogul ăsta. Ca o părere personală, n-ai înțeles absolut nimic din articolul de mai sus. Cu puțin tact ai rezolva două probleme: semantica unor termeni și prețiozitatea altora. You can do it.

 2. Normal ca evolutia se face catre molusca cu o gandire simplista ca a dvs. Dl. mester.
  Imaginativa ca prosperitatea unei natiuni se face mai ‘nainte pe cale economica iar asta inseamana sa cumperi importurile cele mai rentabile si nu serviciile de publicitate platite cu bani grei (uzual peste 60% din valoarea produsului).
  Si mai e ceva pe care trebuie sa-l cunoasteti neaparat: Wii este fabricat tot in CHINA aceea pe care nu o puteti suferi.

  Se vede bine faptul ca in capitalism nu este prost cine cere ci acela care ofera.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.