Real Madrid – Sheriff Tiraspol 1-2

Ursul Tiraspolar

Gândiți-vă ce dezbateri or fi acum la frații moldoveni legat de Sheriff dacă noi, aici, cu mult mai puțin implicații politice, ne-am păruit atât pe apartenența carpatică e Emmei Răducanu sau a Biancăi Andreescu. Sheriff își face veacul prin Transnistria și e umor pur să te gândești la etică economică atunci când o fi să fie vorba despre finanțarea echipei.

Dar asta doar i-ar face pe tiraspoleni să se încadreze în tabloul general al Champions League în care nu e ca și cum Realul e finanțat din vreun cont de Patreon. Doar Meșter e nebun și crede că ne poate întreține așa pe noi, cronicarii, iar voi, cu atențiile direcționate către acest cont, îi puteți încuraja apucăturile.

(…)


Continuarea cronicii și cronicile celorlalte meciuri din Champions League pot fi citite exclusiv pe Patreon.

Abonează-te și citești textele despre:

PSG – Manchester City: 2-0

FC Porto – Liverpool: 0-5

Benfica – Barcelona: 3-0

Manchester United – Villarreal: 2-1

Juventus – Chelsea: 1-0

Bayern – Dynamo Kiev: 5-0

Încă de la o vârstă foarte fragedă, Radu scotea praful din covoare folosind reverul cu o mână și turna ciorbă cu polonicul pentru a învăța să servească, însă a renunțat la tenis după ce și-a dat seama că, practicându-l, ar compromite viitorul acestui sport. S-a concentrat pe scris pentru că îl face să se simtă de parcă ar fi în fruntea clasamentului ATP: toată lumea îți comentează performanțele și toți știu sigur că s-ar descurca mai bine decât tine.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.